Counseling

Ik krijg soms mensen in mijn praktijk voor massage die lichamelijke klachten hebben, waarvan de oorzaak vaak emotioneel is. Deze klachten kunnen verbeteren als je de blokkades in het lichaam déblokkeert maar ook de emotionele blokkades opruimt.

Soms kun je niet alleen een klacht aanpakken vanuit alleen het lichaam, of alleen de geest.
Je kunt je welbevinden verbeteren door te aanvaarden dat lichaam en geest 1 geheel zijn. Daarom ben ik aan een studie counseling begonnen, en sinds 30-1-2008 gediplomeerd. Ik wil me hier nog verder in ontwikkelen, en ervaring op doen.
Met counseling reik ik u een hand om samen met u de weg te bewandelen naar een oplossing of verbetering van het probleem, zodat het beter draagbaar wordt. Een weg die zal moeten leiden naar een beter (in)zicht. Ook is dit een weg langs de emoties die bij de oorzaak van het probleem horen. Wanneer u zich niet goed voelt, zijn zowel ontspanning (massage) bewegen, bewustwording (shiatsu) houding en gesprekken wenselijk voor herstel.

Vraag u zich eens af, hoe voel ik me nu? Als u antwoord kon beter, kon eigenlijk veel beter. Neem dan eens contact op, en vind een luisterend oor.